Η Φούλα Β.Πρωτόπαπα συμμετείχε σε Μαθητικού Διαγωνισμού Φωνής, μια πρωτοβουλία που συνδέει λαμπρά τους φοιτητές ιατρικής και επιστήμης με την κοινότητα σπάνιων ασθενειών.

Written by on 14/03/2024

322 Views

Απόψε, το Beyond the Student Voice γιορτάζει τις συνεισφορές του Μαθητικού Διαγωνισμού Φωνής, μια πρωτοβουλία που συνδέει λαμπρά τους φοιτητές ιατρικής και επιστήμης με την κοινότητα σπάνιων ασθενειών.

Ο ALK Θετικός Καρκίνος Πνεύμονα Ηνωμένο Βασίλειο είχε το προνόμιο να συμμετέχει σε αυτό το πρότζεκτ, σε συνεργασία με την Φούλα Πρωτόπαπα, 3η φοιτήτρια ιατρικής από την Κύπρο (δείτε εικόνα).

Η Φούλα έγραψε ένα δοκίμιο που όχι μόνο ανέδειξε την καρέκλα μας, το ταξίδι της Ντέμπρα Μόνταγκιου με τον καρκίνο του πνεύμονα ALK+, αλλά τόνισε και τη σημασία της πρόωρης έκθεσης σε σπάνιες ασθένειες για όσους εισέρχονται στον ιατρικό χώρο.

Χαιρόμαστε που είχαμε την ευκαιρία να συνεισφέρουμε σε αυτή τη σημαντική συζήτηση μέσω του διαγωνισμού. Υπογραμμίζει τον κρίσιμο ρόλο της ευαισθητοποίησης και της υπεράσπισης στην υποστήριξη της κοινότητας σπάνιων νόσων, διασφαλίζοντας ότι οι μελλοντικοί επαγγελματίες υγείας είναι καλά ενημερωμένοι και έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist