Σε κεντρικό σημείο της πόλης των Πηγαδίων και συγκεκριμένα « Στη Γωνία του Αντρέου», η Υπηρεσία Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Καρπάθου έδωσε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Written by on 20/03/2024

53 Views

 

Σε κεντρικό σημείο της πόλης των Πηγαδίων και συγκεκριμένα « Στη Γωνία του Αντρέου», η Υπηρεσία Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Καρπάθου έδωσε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής. Η έντονη δυσοσμία, αποτέλεσμα διαρροής λυμάτων αποτελεί πλέον παρελθόν και έρχεται να αναβαθμίσει την περιοχή , η οποία αποτελεί πέρασμα χιλιάδων επισκεπτών κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου .

Η Υπηρεσία ‘Υδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Καρπάθου υπό τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Θεοδόση Μανωλάκη έχει ήδη εντοπίσει τα σημεία εκείνα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης . Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η έναρξη της σεζόν να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά και με λιγότερα προβλήματα.

Να σημειωθεί ότι το προσεχές διάστημα θα εκτελεστούν εργασίες σε ένα άλλο προβληματικό σημείο των Πηγαδίων , στον δρόμο που οδηγεί προς το λιμεναρχείο Καρπάθου

 

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

 

ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝ. ΦΕΛΛΟΥΖΗΣ


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist