« Η στήριξη του πολιτιστικού τουρισμού στα Δωδεκάνησα ». Τηλεδιάσκεψη του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη με την πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. κ. Άντζελα Γκερέκου

Written by on 31/03/2021

16 Views

Βασίλης Α. Υψηλάντης: “Δίνουμε λύση στο πρόβλημα των εμβολιασμών που δημιουργήθηκε στην Κάλυμνο”

Τηλεδιάσκεψη είχε σήμερα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτοράς της Βουλής των Ελλήνων Βασίλειος – Νικόλαος Α. Υψηλάντης, με την Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Άντζελα Γκερέκου.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε το σημαντικό θέμα της ανάπτυξης και της στήριξης του πολιτιστικού τουρισμού στα Δωδεκάνησα, από τον Ε.Ο.Τ., ιδιαίτερα με ενέργειες σημαντικών Δωδεκανήσιων δημιουργών. Ήδη, προτάσεις του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη, έχουν τύχει της στήριξης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που επέδειξε η Πρόεδρος του κ. Άντζελα Γκερέκου.
Στη σημερινή διαδικτυακή συνάντηση συμμετείχαν επίσης , ο συνεργάτης του Ε.Ο.Τ. και γνωστός μουσικοσυνθέτης Γεώργιος Βούκανος, ο Δωδεκανήσιος μουσικοσυνθέτης Σάββας Καρατζιάς καθώς και ο υπεύθυνος της εταιρείας ARTS SPONTANES κ. Χρύσανθος Αντωνίου, διοργανωτές του υπέροχου φεστιβάλ « Ευρωπαϊκή πολυφωνία » που πραγματοποιείται στη Ρόδο για τρίτη 3η συνεχή χρονιά ( Οκτώβριος 2021 ).


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist