Η Αδελφότητα Ολυμπιτών Ρόδου η Βρυκούς Ευχάριστη τον συγχωριανό μας ΠΕΤΡΟ ΕΜΜ. ΧΗΡΑΚΗ, για την νέα και αξιόλογη δωρεά του προς το Κοινοτικό Μέγαρο της Ολύμπου, το οποίο εξόπλισε με 120 καθίσματα και 20 τραπέζια.

Written by on 22/10/2021

47 Views

Ευχαριστούμε και πάλι τον συγχωριανό μας ΠΕΤΡΟ ΕΜΜ. ΧΗΡΑΚΗ, για την νέα και αξιόλογη δωρεά του προς το Κοινοτικό Μέγαρο της Ολύμπου, το οποίο και εξόπλισε με 120 καθίσματα και 20 τραπέζια, σε συνέχεια της δωρεάς των πέντε από τα επτά παράθυρα στον ίδιο χώρο, πριν λίγο διάστημα. Όπως μας είπε και ο Παπαγιάννης Διακογεωργίου, “άλλαξε ν όψη το μέγαρο”. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πέτρος έχει προσφέρει και βοηθήσει το Χωριό μας, την Αδελφότητά μας και τους Ιερούς μας Ναούς, σε ανυποψίαστο χρόνο. Η πρώτη κουβέντα του Πέτρου πάντα κάνοντας μια δωρεά, είναι “δεν θέλω να το δημοσιεύσετε πουθενά”. Αυτό το απλό και εγκάρδιο ευχαριστώ εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών της Αδελφότητας, που είναι η ελάχιστη υποχρέωσή μας, είναι η αναγνώριση της αγάπης του προς τον τόπο που γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια και που πάντα βρίσκεται στην σκέψη του και στην καρδιά του.

Πέτρο, να είσαι πάντα καλά, εσύ, η οικογένειά σου και η Παναγία του χωριού μας, με τους Αγίους του, να σας χαρίζουν υγεία, να προστατεύουν κάθε σας βήμα και κάθε σας κίνηση. Εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών της “ΒΡΥΚΟΥΣ” Νίκος Γ. Αναστασιάδης.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist