Επικοινωνία του Βασίλη Α. Υψηλάντη με την Αν. Υπουργό Υγείας κ. Γκάγκα για την κατάσταση στα νοσοκομεία της Δωδεκανήσου και με την ηγεσία της Πυροσβεστικής για την φωτιά στην Σορωνή.

Written by on 06/04/2022

59 Views

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης είχε σήμερα επικοινωνία με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα σχετικά με την κατάσταση στα νοσοκομεία του νομού μας, μετά την παραίτηση του Διοικητή, στο Νοσοκομείο της Ρόδου και τα κενά σε Κάλυμνο και Κάρπαθο καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο βουλευτής Δωδεκανήσου κατέθεσε στην αναπληρώτρια υπουργό τις απόψεις του ειδικά για τα σημερινά προβλήματα στα νοσοκομεία της περιοχής μας, την αναγκαιότητα συγκεκριμένων παρεμβάσεων για την πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού και άλλων θεμάτων που σχετίζονται με την καλύτερη λειτουργία τους.
Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης εξάλλου ενημερώθηκε από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Αλέξιο Ράπανο για την φωτιά στην Σορωνή Ρόδου καθώς επίσης από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Ευστρατίου και τον αντιδήμαρχο, υπεύθυνο πολιτικής προστασίας, κ. Νεκτάριο Φλοσκάκη.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist