Το Σάββατο 14 Μαίου η υπηρεσία ενημερώθηκε για την εξαφάνιση ατόμου υπηκοότητας Γερμανίας στην περιοχή Φοροκλι Ολύμπου. Αμέσως η υπηρεσία μετέβη στο σημείο και ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Written by on 15/05/2022

38 Views

Το Σάββατο 14 Μαίου η υπηρεσία ενημερώθηκε για την εξαφάνιση ατόμου υπηκοότητας Γερμανίας στην περιοχή Φοροκλι Ολύμπου. Αμέσως η υπηρεσία μετέβη στο σημείο και ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Κατόπιν επίπονης και εξαιρετικά δύσκολης πεζοπορίας στο βουνό ο Γερμανός υπήκοος ανεβρεθει σε πολύ άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο αυτοκίνητοδρομο όπου τον περίμενε ασθενοφόρο του νοσοκομείου Καρπάθου. Η επιχείρηση διήρκεσε περίπου έξι ώρες.

Ο φίλος από την Γερμανία δήλωσε ότι δεν περίμενε ότι θα ανταποκρινόμεσταν τόσο άμεσα. Σε αυτή την ΠΑΤΡΊΔΑ όμως υπάρχουν άνθρωποι ακόμα που τιμούν την ΣΗΜΑΊΑ το ΌΡΚΟ την ΣΤΟΛΉ και ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ που παίρνουν.

Η υπηρεσία έχει ανάγκη για εκπαίδευση στον συγκεκριμένο τομέα διάσωση/ σχοινοδιασωσεις. Όποιοι φίλοι θέλουν να συνδράμουν παρακαλώ να με ενημερώσουν σε μύνημα προσωπικό. Το προσωπικό αυτή την στιγμή λειτουργεί με εκπαίδευση η οποία είτε έχει λάβει με προσωπικό κόστος είτε από την θητεία του στον στρατό (ειδικές δυνάμεις) . Κάθε βοήθεια από ιδιώτες τουριστικά γραφεία συλλόγους φορείς κτλ θα ήταν ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΏΝ ΤΟΥ.

Δεν ζητάμε κάτι που θα πάει στις τσέπες μας η στα σπίτια μας ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΊΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΆΘΕ ΤΡΌΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΈΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΎ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΗΣΊ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΔΎΣΚΟΛΑ ΕΊΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΑΣ


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist