Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας στην Η.Ν. Κάσο.

Written by on 28/09/2022

76 Views

Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας στην Η.Ν. Κάσο.

Στην Ηρωική Νήσο Κάσο βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς .

Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψής του Υφυπουργού στο λόχο Κασιωτών Αγωνιστών της Η.Ν. Κάσου τον κ. Χαρδαλία υποδεχτήκαν ο Διοικητής του Λόχου Λεωνίδας Κιουσέντερλης, ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχαλης Ερωτοκριτός, η πρόεδρος του Δ.Σ Νικολέττα Σοφίλα και οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Περσελής, Γιάννης Νικολάου, και Δημήτρης Φραγκούλης .

Σε ένα θερμό κλίμα ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχαλης Ερωτόκριτος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την επίσκεψη του στην ακριτική Η.Ν.Κάσο τόνισε την αμφίδρομη άριστη και αραγή σχέση μεταξύ Στρατού και Δήμου σε τοπικό επίπεδο. Αναφέρθηκε ακόμα στην αναγκαιότητα τακτικής επίσκεψης στρατιωτικού ή στρατιώτη παιδιάτρου για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, την υπηρέτηση των στρατιωτών με καταγωγή την Η.Ν. Κάσο στο νησί , καθώς επίσης και την αναγκαιότητα φύλαξης του νησιού από θαλάσσης με την επιστροφή του ταχύπλοου του Λ.Σ δωρεά του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου που το πρόσφερε για τον σκοπό αυτό στην Η.Ν. Κάσο.

Ο κ. Υφυπουργός με τους επιτελείς που τον συνόδευαν υποσχέθηκαν να εξετάσουν τις παραπάνω προτάσεις , κυρίως αυτές που αφορούν την επίσκεψη του παιδιάτρου και την υπηρεσία της στρατιωτικής θητείας των Κασιωτών στην Η.Ν. Κάσο πράγμα που ήδη γίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό .


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist