Δράσεις προληπτικής ιατρικής στην Η.Ν. Κάσο.

Written by on 12/04/2024

41 Views

Δράσεις προληπτικής ιατρικής στην Η.Ν. Κάσο.

 Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πρόληψη» το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου  βρέθηκε στο νησί της Η.Ν. Κάσου  κλιμάκιο γιατρών των θεραπευτηρίων Metropolitan Hospital και Metropolitan  General  του Hellenic Healthcare Group .

 

  Το κλιμάκιο εξειδικευμένων ιατρών αποτελούταν από τους κ.κ.: Δημήτριο Δόβρη Ορθοπεδικό Χειρουργό, Ευάγγελο Νικολόπουλο Αγγειοχειρουργό, Βασίλειο Τρίγκα Χειρουργό Μαστού, Εμμανουήλ Καλλιέρη Καρδιολόγο, Ελένη-Μαρία Κότσιφα Παιδίατρο από το Metropolitan Hospital και τον κ. Δημήτρη Μητρομάρα Πνευμονολόγο από το Metropolitan General, οι οποίοι πραγματοποίησαν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις  στους κατοίκους του νησιού ( σπιρομέτρηση, triplex αγγείων, καρδιογράφημα, ψηλάφηση μαστού, ορθοπεδική και παιδιατρική εξέταση) .

   Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο της Η.Ν. Κάσου και συνολικά πραγματοποιήθηκαν  δωρεάν  περίπου  240  εξετάσεις  δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους του νησιού να επωφεληθούν από την υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα. 

 

®    Παράλληλα η εταιρεία Top Cut Modiano ΑΕ έχει αναλάβει την παραγωγή διαφημιστικού spot σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία Frank and Fame , για λογαριασμό του ομίλου HHG (Hellenic Healthcare Group) Metropolitan Hospital και Metropolitan  General  και συγκεκριμένα για την δράση «ΠΑΝΤΟΥ».

 

   Στο σενάριο παρατηρούμε ένα παιδάκι το οποίο ζει σε μια ακριτική περιοχή, να πηγαίνει με την γιαγιά του και τον παππού του σε ένα ιατρείο που έχει στηθεί στο χωριό από την HHG για να κάνουν το απαραίτητο check up. Με χιούμορ και ευχάριστη διάθεση, βλέπουμε να παίρνει σάρκα και οστά η ενέργεια «Παντού» που ταξιδεύοντας σε όλη τη χώρα παρέχει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις.

 

 

 

 

 

    Τα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ για την δράση «παντού»  πραγματοποιήθηκαν στο νησί μας την Τετάρτη 10/4   και την Πέμπτη  11/4 στις παρακάτω περιοχές  με την  υποστήριξη του  Δήμου  και με την  πολύτιμη βοήθεια  κατοίκων του νησιού.  

 

Φρυ / Λιμάνι Κάσου  

Αρβανιτοχώρι  

Αγία Μαρίνα

Παραλία Αμμούα

Χαδιές , και σε  πολλά ακόμα όμορφα μέρη του νησιού!

®    Επίσης την Παρασκευή 5 Απριλίου κλιμάκιο από το Νοσοκομείο Καρπάθου αποτελούμενο από τον ορθοπεδικό Παναγιώτη Ντεϊμεντέ και την Παιδίατρο  Ελένη  Φαναράκη βρέθηκαν  στο  Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κάσου για την  διενέργεια  εξετάσεων  στους κατοίκους του νησιού.  Συνολικά εξετάστηκαν 32 άτομα. 

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist