Λειτουργώντας πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον όλων των Κασιωτών και στόχο να πάει μπροστά το νησί μας, η Ηρωική Νήσος Κάσος, ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΟ»

Written by on 12/04/2024

37 Views

Λειτουργώντας πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον όλων των Κασιωτών και στόχο να πάει μπροστά το νησί μας, η Ηρωική Νήσος Κάσος, ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΟ» προχώρησε στην δημιουργία της ιστοσελίδας mazigiathnkaso.gr.

Μέσα από την ιστοσελίδα αυτή, όλοι οι επισκέπτες θα έχουν καθημερινή ενημέρωση για τις ενέργειες μας, τους αγώνες μας και θα είναι η επέκταση της φωνής τους σε θέματα που καθορίζουν το μέλλον όλων μας.

Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε τους καθημερινούς προβληματισμούς των πολιτών μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια και να μεταφράζουμε τις ανάγκες τους σε δομημένες και ολοκληρωμένες προτάσεις.

Επιπλέον μέσα από την ιστοσελίδα μας, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τις απόψεις του και να μας αποστείλει τις ιδέες, προτάσεις και προβληματισμούς του και εμείς με την σειρά μας θα κάνουμε ότι είναι εφικτό για να ακουστεί η φωνή του μέσα στον Δήμο μας.

Είμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά και μαζί με τις Κασιώτισσες και τους Κασιώτες σε όλα τα προβλήματα και σε όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν το νησί μας.

 

 

Ο Επικεφαλής

Δημοτικού Συνδυασμού

«ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΟ»

Γεώργιος Μ. Ηλιακώστας

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist