Για ένα μεγάλο έργο για την Κάρπαθο, την αντικατάσταση των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης 14 οικισμών, ο Δήμος Καρπάθου αγωνίστηκε και εξασφάλισε χρηματοδότηση 7,66 εκ. Ευρώ απο το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Written by on 10/06/2023

61 Views

Για ένα μεγάλο έργο για την Κάρπαθο, την αντικατάσταση των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης 14 οικισμών, ο Δήμος Καρπάθου αγωνίστηκε και εξασφάλισε χρηματοδότηση 7,66 εκ. Ευρώ απο το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών.
Στην υλοποίηση του πολύ σημαντικού αυτού έργου, φυσικός σύμμαχος του Δήμου Καρπάθου, η Περιφέρεια μας. Και του Δήμου Καρπάθου, όπως κάθε Δήμου μας.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ψηφίσαμε την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης Συνεργασίας για την δημοπράτηση και υλοποίηση του έργου.
Πηγάδια, Μενετές, Κυρά Παναγιά, Αρκάσα, Μεσοχώρι, Σπόα, Βωλάδα, Φοινίκι, Πυλές, Λακκί, Κατώδιο, Μερτώνας, Ανω Λευκός, Κάτω Λευκός, θα αποκτήσουν νέα δίκτυα ύδρευσης γιατί την δουλειά των Δήμων μας, την στηρίζουμε και την μετατρέπουμε σε έργα με αποτελέσματα στην ζωή των κατοίκων των νησιών μας


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist