Συλλυπητήρια επιστολή για το τραγικό συμβάν στη Α. Λιβύη .

Written by on 23/09/2023

68 Views
Συλλυπητήρια επιστολή για το τραγικό συμβάν στη Α. Λιβύη .
Mετά την θλιβερή είδηση της απώλειας των μελών της Ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ανατολική Λιβύη εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες των εκλιπόντων.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση σήμερα αποχαιρετούμε τους συμπατριώτες μας τον Φίλιππο και την Αγγέλα Μανδαλιού που έλκουν την καταγωγή τους από την Η.Ν. Κάσο και τους συνοδεύουμε στην τελευταία κατοικία τους με την παρακάτω συλλυπητήρια επιστολή την οποία απέστειλε ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος εκφράζοντας ιδιαιτέρως τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Μανδαλιού:
« Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τον άδικο χαμό των συμπατριωτών μας Φίλιππου και Αγγέλας Μανδαλίου οι οποίοι με αυταπάρνηση και με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και εθελοντισμού θέλησαν να συμμετάσχουν ως μεταφραστές στην ανθρωπιστική βοήθεια στις πληγείσες από τις φονικές πλημμύρες περιοχές της Ανατολικής Λιβύης ως μέλη της Ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Χώρα.
Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια για το ήθος και την δύναμη τους παρακαλούμε να δεχθείτε εκ μέρους όλων των Κασιωτών τα ειλικρινά και βαθύτατα συλλυπητήρια μας».

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist