Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Κίνηση Κασιωτών- Κασίων Δράση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιχάλη Ερωτόκριτο.

Written by on 23/09/2023

97 Views
Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Κίνηση Κασιωτών- Κασίων Δράση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιχάλη Ερωτόκριτο.
Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου σε απόλυτα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής Παράταξης μας Κίνηση Κασιωτών – Κασίων Δράση με την συμμετοχή πλήθος Κόσμου αλλά και εκπρόσωπων των Συλλόγων, των δημόσιων φορέων και υπηρεσιών της Η.Ν. Κάσου .
Ο Δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Ερωτόκριτος τόνισε μεταξύ των άλλων :
« Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και δήλωσαν την έμπρακτη στήριξη τους προς την παράταξης μας.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπατριώτες μας και γενικότερα τους κατοίκους της Κάσου ότι εργαζόμαστε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις για την ανάπτυξη του νησιού μας . Παρά τα γραφειοκρατικά εμπόδια, έχουμε τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε εκείνες τις ευνοϊκές συνθήκες που θα μας δώσουν την δυνατότητα η Η.Ν. Κάσος να γυρίσει σελίδα προς το μέλλον .
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κάσος αλλάζει, ήδη κινείται σε τροχιά ανάπτυξης, με σταθερά στρατηγικά βήματα . Μέσα από την τεχνογνωσία και τις συνεργασίες που επιδιώξαμε με στόχο να πάμε μπροστά προς το μέλλον τα καταφέρνουμε και πλέον με σιγουριά διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν, τα αυτονόητα.
Δέσμευση και υπόσχεση μας είναι ότι η Η.Ν. Κάσος τουλάχιστον στο χάρτη της Ελλάδας να πάρει την θέση που της αξίζει . Δώστε μας την δύναμη να ολοκληρώσουμε τις ενέργειες και τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις για το καλύτερο αύριο του νησιού μας .
Δέσμευση μας είναι ότι ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε. Γιατί πολύ απλά εργαζόμαστε με σημαία μας την αγάπη μας για το νησί μας ομαδικά, συλλογικά, καθημερινά , με όλες μας τις δυνάμεις χωρίς διακρίσεις ».
Όλες οι αντιδράσεις:

Ιωάννης Μιχαήλ Λαγωνικός, Γιάννης Χαροκόπος και 135 ακόμη


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist