Θέλω να διαβεβαιώσω ρητά ότι θα είμαι πρόεδρος των απανταχού Σποιτών χωρίς καμία απολύτως διάκριση.

Written by on 14/10/2023

95 Views

Ευχαριστήριο

Είναι στιγμές στην ζωή μας που νιώθομε την ανάγκη να πούμε όσα αισθανόμαστε βαθιά μέσα στην καρδιά μας .Έτσι και τώρα νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της ιστορικής μας κοινότητος με τον συνδυασμό του νεοεκλεγέντα δημάρχου της Καρπάθου κύριο Μιχάλη Φελλουζη .

Τα συναισθήματα είναι πολλά και έντονα , είναι συγκίνηση, χαρά, ευγνωμοσύνη, δικαίωση μα πάνω από όλα υποχρέωση και ευθύνη να υπηρετήσω με συνέπεια τον ευλογημένο τόπο που με γέννησε που θα έχω την τιμή να τον υπηρετήσω για δεύτερη φορά από την θέση του προέδρου της κοινότητος.

Με οδηγό την αγάπη μου για το χωριό μου την πολύχρονη εμπειρία μου την στήριξη και την συνεργασία της νέας δημοτικής αρχής, των βουλευτών μας αλλά και πολλών φίλων μου που βρίσκονται σε καίρια πόστα θα δουλέψω σκληρά για να επιλυθούν μεγάλα και μικρά προβλήματα του χωριού μας .

Σήμερα τον αγώνα αυτό τον δίνω από την θέση του δημοτικού συμβουλου και από την πρώτη Ιανουαρίου θα συνεχίσω από την θέση του προέδρου της κοινότητος μας.

Θέλω να διαβεβαιώσω ρητά ότι θα είμαι πρόεδρος των απανταχού Σποιτών χωρίς καμία απολύτως διάκριση.

Μου το επιβάλλει η μεγάλη τιμή που μου κάνατε αλλά και οι αξίες και αρχές με τις οποίες μας γαλουχησε ο αείμνηστος πατέρας μου, δάσκαλος και τεως κοινοτάρχης, Κωνσταντίνος Διακολιός.

Μιχαήλ Διακολιος


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist