Ευχαριστήριο σημείωμα του Περιφερειακού Συμβούλου Νοτίου Αιγαίου, Απόστολου Ασπράκη.

Written by on 13/10/2023

109 Views

Ευχαριστήριο σημείωμα του Περιφερειακού Συμβούλου Νοτίου Αιγαίου, Απόστολου Ασπράκη.

Με την υπόσχεση να συμβάλω όσο το δυνατόν περισσότερο στην ανάπτυξη των νησιών μας, θέλω να εκφράσω ένα ευχαριστώ από καρδιάς, για τη στήριξη και τη δύναμη που μου δώσατε, σε αυτή την πρώτη φορά, που αποφάσισα να συμπορευθώ με την παράταξη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου. Στην υπέρτατη γιορτή της Δημοκρατίας, οι συμπολίτες μας δικαίωσαν την πιο δυνατή, την πιο ελπιδοφόρα συνύπαρξη ανθρώπων. Με κοινό όραμα και στόχους και με γνώμονα την αγάπη μας στα νησιά, ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες των ακριτών μας, ξεκινάμε αμέσως δουλειά, για να οδηγηθεί ακόμα πιο ψηλά, ακόμα πιο «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».
Δηλώνω ευγνώμων, για όσους με την ψήφο τους, έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, κατατάσσοντάς με, ανάμεσα στους πρώτους του ψηφοδελτίου.
Συγχαίρω όσους, για τα επόμενα πέντε χρόνια, συνεχίζοντας το έργο της Περιφερειακής αρχής, θα μοιραστούμε τις εποικοδομητικές ευθύνες της ανάπτυξης, μετουσιώνοντας στην παγκόσμια συνείδηση, τα άγονα και απομακρυσμένα νησιά, σε γόνιμους και ελκυστικούς παραδείσους. Σε αυτόν τον αγώνα, υπάρχει αρχή, χωρίς τέλος. Όσο τα νησιά μας προκαλούν να δημιουργούμε, τόσο εμείς θα αγωνιζόμαστε για το βέλτιστο.
Επίσης, συγχαίρω όσους συμπορεύθηκαν στον αγώνα αυτό. Στην παράταξή μας, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Είμαστε όλοι αγωνιστές. Συγχαρητήρια στους εκλεγμένους και μη και από τις υπόλοιπες παρατάξεις. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και όλους, όσους πίστεψαν στον αγώνα μου και πορεύτηκαν μαζί μου.
Τέλος, ένα ευχαριστώ από καρδιάς, στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο για την ευκαιρία που μου έδωσε, να συμμετέχω στη συνέχιση του έργου του και να συμβάλω στην ανάδειξη των άπειρων προτερημάτων των νησιών μας.
Εύχομαι, επιτυχημένη και παραγωγική πορεία σε όλους!

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist