Αυτο το ΣαββατοΚύριακο 28/29 Οκτωβρίου 2023 ο Ρ.Ο.ΤΑ θα ταξιδέψει στο όμορφο Διάφάνι της Καρπάθου και στα πλαίσια του προγράμματος “Ταξίδευω & Προσφέρω”

Written by on 27/10/2023

329 Views

Ταξιδεύω & Προσφέρω “

Αυτο το ΣαββατοΚύριακο 28/29 Οκτωβρίου 2023 ο Ρ.Ο.ΤΑ θα ταξιδέψει στο όμορφο Διάφάνι της Καρπάθου και στα πλαίσια του προγράμματος “Ταξίδευω & Προσφέρω” θα κανει μια δωρεα ενός Απινιδωτή ο οποίος και θα τοποθετηθεί στο Λιμενικό Σταθμό Διαφανείου για να ειναι πρόσβασιμος 24 ώρες!
Για 2η χρόνια τα μέλη του Ομίλου θα ταξιδέψουν φορώντας μπλουζες «Ρόδος για τη Ζωή» που διοργανώνετε για 14η συνεχόμενη χρονιά, συμμετέχοντας και μεταφέροντας έτσι το μήνυμα της εκδήλωσης- θεσμό για το νησί μας.
Ο στόχος ειναι η αγορά ενός μηχανήματος Fibroscan, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τις Παθολογικές κλινικές του Γ.Ν. Ρόδου, και το οποίο συνδέεται με την πρόληψη ηπατοκυτταρικού καρκινώματος!Οι μπλούζες της εκδήλωσης, για τη φετινή χρονιά είναι χρώματος γαλάζιο!!
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της αποστολής Stamatis Charitos Νικος Κωστάκης Νίκος AUTO Center Kostakis Nikolaos Νίκος Καλιοντζής Ασφάλειες Ροδίων για την στήριξη τους!!

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist