Νίκος Παραγιός:Το προσωπικό του Π Κ ΚΑΡΠΆΘΟΥ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΈΣ ΔΎΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΌΥ ΣΏΜΑΤΟΣ

Written by on 01/11/2023

298 Views

Προσωπικό του Π Κ ΚΑΡΠΆΘΟΥ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΈΣ ΔΎΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΌΥ ΣΏΜΑΤΟΣ
1 ΕΜΑΚ( ΕΙΔΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΏΝ) και 8 ΕΜΑΚ

Τέσσερις άνδρες του πυροσβεστικου κλιμακίου Καρπάθου συμμετείχαν στο πρώτο σχολείο ορεινών διασώσεων στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το οποίο διεξήχθη στην όμορφη Κάλυμνο. Είχαμε την τύχη να εκπαιδευτουμε από άριστους επαγγελματίες και συναδέρφους των ειδικών δυνάμεων.

Είναι αυτοί που σηκώνουν στην πλάτη τους την τιμή και την αξιοπρέπεια όλου του ελληνισμού. Το επίπεδο αυτών των ανδρών συναντάται μόνο σε κράτη με προηγμένα αντανακλαστικα ασφαλείας. Το αποδεικνύουν καθημερινα και όπου χρειάζεται τόσο στην Ελλάδα οσο και στο εξωτερικό.
Γυρίσαμε στο νησί ποιο δυνατοί. Μάθαμε τα πρώτα βήματα που θα επιτρέψουν σε εμάς να επιχειρήσουμε όταν χρειαστεί και σε εσάς να γνωρίζετε ότι πλέον το νησί διαθέτει μια ομάδα η οποία μπορεί με ασφάλεια να δράση.

Ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς εκπαιδευτές μας τον προϊστάμενο του πυροσβεστικου κλιμακίου Καλύμνου( Κωσταντοπουλος εξαιρετικος )και όλους τους συναδέλφους εκεί για την φιλοξενία τον κύριο διοικητή Νόμου τον διοικητή Ρόδου τον προϊστάμενο του ΠΚ ΚΑΡΠΆΘΟΥ και όλους όσους συνεταιλεσαν να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Αρτέμη Κοκαλάκη όλοι οι κόποι και οι προσπάθειες σου έπιασαν τόπο έγινε το σχολείο και τα υλικά που φρόντισες να παραλάβουμε ήταν εξαιρετικά. Χωρίς εσένα δεν θα είχε γίνει τίποτα!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν με τις δωρεές τους για να παραλάβουμε άριστο εξοπλισμό( Λάκης Καραδημητριου και λοιποί καρπαθιοι της διασποράς)

Η ομάδα θα ακονιζει συνεχώς τις γνώσεις τις οποίες έλαβε και θα επιδιώξει να πάει στο επόμενο επίπεδο.

Η Κάρπαθος είναι ασφαλέστερη!!!!!!!!

ΥΓ θα επιδιώξουμε να πιστοποιηθουν και δύτες δημόσιας ασφάλειας.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist