Ορισμός Αντιδημάρχων – Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων Δήμου Καρπάθου.

Written by on 03/01/2024

112 Views

 

Ορισμός Αντιδημάρχων – Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων Δήμου Καρπάθου

Με το παρόν δελτίο τύπου ενημερώνουμε για τον ορισμό ως Αντιδημάρχους του Δήμου Καρπάθου τους κάτωθι Δημοτικούς Συμβούλους:

  1. Γαρεφαλάκης Ευστάθιος, ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.
  2. Δημάρχου Θεοχαρούλα, ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Χωροταξίας-Πολεοδομικής Οργάνωσης.
  3. Μανωλάκης Θεοδόσιος, ως Αντιδήμαρχος Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης.
  4. Μηλιός Αναστάσιος, ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Τουρισμού.
  5. Προικής Νικόλαος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας.
  6. Πρωτόπαπας Νικόλαος, Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Οικονομικών, Οργάνωσης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού.
  7. Σακέλλης Κομνηνός, Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών – Αναπτυξιακών Θεμάτων, Ενεργειακής Μετάβασης και Επιχειρηματικότητας – Αδειοδοτήσεων.

 

Παράλληλα, ενημερώνουμε για τον ορισμό ως Εντεταλμένους του Δήμου Καρπάθου τους κάτωθι Δημοτικούς Συμβούλους:

  1. Γεραπετρίτη Μαριάννα ορίζεται ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Καρπάθου με αρμοδιότητες την εποπτεία και συντονισμό επί θεμάτων:                              α. Ισότητας των φύλων, β. Εθελοντισμού και γ. Πολιτισμού και Λαϊκής Παράδοσης.
  2. Λυριστής Ιωάννης ορίζεται ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καρπάθου με αρμοδιότητες την εποπτεία και συντονισμό επί θεμάτων: α. πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, β. ομπρελοκαθισμάτων – τραπεζοκαθισμάτων – θαλάσσιων μέσων αναψυχής, γ. αιγιαλού και παραλίας δ. καταγραφή και αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας.
  3. Μαντικός Νικήτας ορίζεται ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καρπάθου με αρμοδιότητες την εποπτεία και συντονισμό επί θεμάτων: α. διαχείρισης και φροντίδας αδέσποτων ζώων, β) αλιείας.
  4.  Οικονόμος Ιωάννης ορίζεται ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καρπάθου με αρμοδιότητες την εποπτεία και συντονισμό επί θεμάτων: α. Ομογένειας και β. Δημοτικής Ενότητας Ολύμπου και πιο συγκεκριμένα για την εποπτεία των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα, για τη μέριμνα διατήρησης και καλής λειτουργίας του υπάρχοντος εξοπλισμού, για την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται, για την εποπτεία και έλεγχο των υλικών και περιουσιακών στοιχείων της δημοτικής ενότητας και την ενημέρωση του Δημάρχου για τα παραπάνω θέματα.
  5.  Σαΐτης Εμμανουήλ ορίζεται ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καρπάθου με αρμοδιότητες την εποπτεία και συντονισμό επί θεμάτων: α. ορθής λειτουργίας και συντήρηση του δημοτικού συστήματος και των υποδομών ηλεκτροφωτισμού και των Η/Μ εγκαταστάσεων του Δήμου καθώς και β. τεχνικών έργων και κατασκευών.
  6. Χαλκιάς Ιωάννης ορίζεται ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καρπάθου με αρμοδιότητες την εποπτεία και συντονισμό επί θεμάτων: α. Αθλητισμού και Νεολαίας και β. Πρόληψης της παραβατικότητας.

 

Η θητεία των ανωτέρω οριζόμενων αντιδημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων ορίζεται για χρονική διάρκεια ενός (1) έτους.

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Πρωτόπαπας Μηνάς θα είναι προτεινόμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. στην δημοτική επιχείρηση με διακριτικό τίτλο Αιολική Καρπάθου ΟΤΑ Ο.Ε., εκπρόσωπος Δ.Σ. στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δωδεκανήσου καθώς και στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου.

 

 

Κάρπαθος, 3 Ιανουαρίου 2024

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Μιχαήλ Κ. Φελλουζής


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist