Γιάννης Νισύριος. Σήμερα αναλαμβάνει ο νέος Δήμαρχος,του εύχομαι να πετύχει για να ωφεληθούν οι Δημότες και η Κάρπαθος.

Written by on 02/01/2024

80 Views

 

Σήμερα αναλαμβάνει ο νέος Δήμαρχος. Του εύχομαι να πετύχει για να ωφεληθούν οι Δημότες και η Κάρπαθος. Ο πήχης είναι πλέον ψηλά. Εκεί που υποσχεθήκαμε να τον ανεβάσουμε. Η Κάρπαθος του 2023 απέχει παρασάγγας από αυτήν που παραλάβαμε το 2019.  Είμαι υπερήφανος για το έργο μας.

Εύχομαι σε κάθε Δήμαρχο να αισθάνεται έτσι όταν κλείνει την πόρτα πίσω του. Είναι ελευθερία να μπορείς να περπατάς στον δρόμο και να κοιτάζεις τους άλλους στα μάτια.

Παραδίδω την διοίκηση του Δήμου, το οφείλω στους Καρπάθιους τους οποίους θα συνεχίσω να τιμώ. Το οφείλω στη Κάρπαθο που δεν αντέχει να «φρενάρει» ξανά. Είναι πολλά τα έργα που πρέπει να ολοκληρωθούν.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς συμβούλους, τις διοικήσεις των οργανισμών, ιδιαιτέρως τα μέλη του ΚΟΠΑΠ και του ΠΟΡΟΚ για την καλή συνεργασία. Ευχαριστώ και τα μέλη των ιδρυμάτων και των σχολικών επιτροπών. Επίσης, ευχαριστώ τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που στάθηκαν δίπλα μου για προγραμματιστούν όλα αυτά τα έργα.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες στους εξωτερικούς και ειδικούς συνεργάτες μου, τον Γενικό Γραμματέα και το προσωπικό του Δήμου με τους οποίους πλέον έχουμε δημιουργήσει δεσμούς ζωής, καθώς και στην οικογένεια μου που στήριξε ολόθερμα  την προσπάθεια μου.

Εύχομαι ολόψυχα η Κάρπαθος και η ζωή των Δημοτών κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερη από τον προηγούμενο. Σε αυτό θα συμβάλλω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ήταν τιμή μου!

 

Ιωάννης Θεμ. Νισύριος


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist