Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Ολυμπιτών Ρόδου «Η ΒΡΥΚΟΥΣ» θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες  προς όλους όσους συνέβαλαν στις όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου

Written by on 27/03/2024

76 Views

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Ολυμπιτών Ρόδου «Η ΒΡΥΚΟΥΣ» θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες  προς όλους όσους συνέβαλαν στις όμορφες εκδηλώσεις του Συλλόγου :

  • Για τον εορτασμό της 7ης Μαρτίου με τη συμμετοχή του Συλλόγου στη παρέλαση αλλά και με το χορευτικό τμήμα στις εκδηλώσεις στο Δημοτικό Θέατρο,
  • Για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις με τις μακαρούνες  την παραμονή της Κυριακή της Τυρινής,
  • Για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας και την αναβίωση του εθίμου μας με τις καμουζέλες,
  • Αλλά και τη μουσικοχορευτική εκδήλωση την παραμονή του Ευαγγελισμού στο Πολιτιστικό μας Κέντρο που και αυτή είχε μεγάλη συμμετοχή , αλλά και επιτυχία.

Ευχαριστούμε καταρχήν τους νέους της Αδελφότητας που ήταν η ψυχή των εκδηλώσεων  μας η επιτυχία των οποίων οφείλεται κατά κύριο λόγο  σε αυτούς ,είτε με τη συμμετοχή τους στα χορευτικά τμήματα ,  είτε με τις καμουζέλες.

Ευχαριστούμε επίσης τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες που μας  βοήθησαν σε όλες τις εκδηλώσεις των Αποκριάς  που οργάνωσε ο Σύλλογος στο πολιτιστικό μας κέντρο :

  • Τους μουσικούς μας κ.κ. Γιάννη Κατηνιάρη, Μιχάλη Κωστάκη, Μηνά Ιωάννη Λεντή, Γιάννη Νταή, Γιάννη Νικ.Οικονόμο,Γιώργο Νικήτα, Φίλιππο Φιλιππάκη, Γιάννη Μάλτα, Μπίνη Ζαμπετούλα, Γιάννη Μπαλασκά και Γιώργο Κοντομανώλη.
  • Τους μάγειρες μας κ.κ. Γιάννη Μπαλασκά και Μανώλη Κελεπέση, αλλά και όλους που βοήθησαν για να παρασκευαστούν οι μακαρούνες, κ.κ. Μαρία Διακαντώνη, Σοφία Αναστασιάδη, Ειρήνη Ηλία Διακομανώλη, Πόπη Ηλία Διακομανώλη, Καλλιόπη Διακογεωργίου – Αντιμισιάρη, Άννα Καρανικόλα, Φούλα Βασιλαράκη, Σοφία Γραίγου, Ευγενία Διαμαντή, Μαρία Καζούλη, Πόπη Καζούλη, Χρουσάφα Βασίλα, Πόπη Δράκου – Βασίλα, Καλλιόπη Χηράκη, Πόπη Παραγιού – Διακογεωργίου, Ειρήνη Γιαλίζη και Σοφία Νικ. Μπαλασκά, που διέθεσε όλα τα ψωμιά για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.
  • Ευχαριστούμε τέλος τους κ.κ. Νίκο Καρανικόλα και Βασίλη Διαμαντή που τοποθέτησαν τα κάγκελα στον όροφο του  Πολιτιστικού μας Κέντρου, τον κ. Μιχάλη Χατζηδάκη που τοποθέτησε τα φώτα ασφαλείας στην αίθουσα και άλλαξε όλες τις λάμπες του κτιρίου, τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Μιχ. Κωστάκη που μαζί με τον Ταμία του Συλλόγου κ. Παύλο Παυλάκη  έβαψαν την αίθουσα, τον κ. Βασίλη Αντιμισιάρη που έβαψε τις πόρτες της Εκκλησίας αλλά και του Πολιτιστικού Κέντρου, τον κ. Νίκο Βασ. Χαρτοφύλακα για το κλάδεμα και τον καλλωπισμό της αυλής, τον κ. Ηλία Διακογεωργίου για την καθαριότητα του προαύλιου χώρου του Μεγάρου και της Εκκλησίας και τέλος να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον τέως  Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νίκο Αναστασιάδη που συμμετείχε με όλες του τις δυνάμεις σε όλες τις εκδηλώσεις  του Συλλόγου και ήταν  πάντοτε παρών.

Ευχαριστούμε όλους θερμά, γιατί χωρίς την συμμετοχή τους δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις μας. Η μουσική και ο χορός αποτέλεσαν ένα ενδυναμωτικό στοιχείο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς που κατάφερε να διασωθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια από τις από τις επιρροές από τις πολλαπλές κατακτήσεις των νησιών μας.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τις δράσεις μας.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΗΝΑ ΚΩΣΤΑΚΗΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΑΝΝΑ ΝΙΚ. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist