Με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καρπάθου:-Συνεργασία Δήμου και Υπουργείου.

Written by on 11/04/2024

38 Views

Με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καρπάθου:-Συνεργασία Δήμου και Υπουργείου .

Με κύριο θεματικό άξονα τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποίησε συνάντηση ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Μιχαήλ Φελλουζής με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Παππά . Η χθεσινή επίσκεψη στο γραφείο του κ. Υφυπουργού (10/04) ήταν ιδιαίτερα σημαντική αφού εκτός από το θέμα της διαμόρφωσης των δρομολογίων των πλοίων τους θερινούς μήνες, τέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που προκύπτουν για την τοπική οικονομία και την τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Επίσης συζητήθηκε η περαιτέρω ανάπτυξη της Καρπάθου και ήταν σαφής και ξεκάθαρη η άποψη και από τις δύο πλευρές : H από κοινού προσπάθεια μεταξύ Δήμου Καρπάθου και Υπουργείου Ναυτιλίας , προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν για την πρόοδο και αναβάθμιση του νησιού της Καρπάθου.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Καρπάθου συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Τουρισμού κ. Αναστάσιο Μηλιό, τον Αντιδήμαρχο Ευρωπαϊκών– Αναπτυξιακών Θεμάτων, Ενεργειακής Μετάβασης- Επιχειρηματικότητας και Αδειοδοτήσεων κ. Σακέλλη Κομνηνό, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντινίδη Δημήτριο, την Ειδική σύμβουλο Τουρισμού Δ. Καρπάθου κα Αναστασία Σκούλλου, και τα μέλη της ομάδας Τουρισμού Δ. Καρπάθου, κα Μαρία Τσιραγάλη – Δικηγόρο και τον ιατρό κ Μιχάλη Λυτό


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist