Ο Δήμος Καρπάθου θα ήθελε να ενημερώσει τον Καρπαθιακό λαό για μία σημαντική διαδικτυακή δράση.

Written by on 03/03/2021

39 Views


Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ (https://omadaaigaiou.gr/) σκεπτόμενη τρόπους ουσιαστικής βοήθειας προς τους υγειονομικούς φορείς των νησιών μας μέσα στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες της πανδημίας αποφάσισε να διοργανώσει ακόμα ένα ζωντανό διαδικτυακό σεμινάριο (Live Webinar).

Με δεδομένο ότι ένα σεμινάριο αντιμετώπισης επειγουσών καταστάσεων και απόκτησης σχετικών γνώσεων σε θέματα όπως:

Ο αναίσθητος ασθενής, η καρδιακή ανακοπή – αναζωογόνηση, ο πνιγμός κ.α. είναι πάντα σημαντικό, χρήσιμο και επίκαιρο, η ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ οργάνωσε και προγραμμάτισε σήμερα 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 20.45 – 23.45 online Δωρεάν Σεμινάριο Kαρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης της First Aid Athens.

Προσκαλούμε λοιπόν όλους εσάς τους υγειονομικούς ιατρούς, νοσηλευτές, επαγγελματίες υγείας του νησιού μας να συμμετάσχετε στο διαδραστικό σεμινάριο καθώς και όλους τους φορείς που εμπλέκονται σε καταστάσεις όπου μπορεί να κληθούν να αντιμετωπίσουν ανθρώπους που κινδυνεύει η ζωή τους, όπως: Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική, Εκπαιδευτικού και όσους κατοίκους το επιθυμούν. Όλοι μαζί να αποκτήσουμε κάποιες βασικές γνώσεις που κάποτε ίσως να είναι σημαντικές σε κάποια κρίσιμη στιγμή που μπορεί να βρεθεί αιφνίδια ένας συνάνθρωπός μας.

Παρακάτω επισυνάπτεται ο σύνδεσμος καθώς και οι κωδικοί που θα χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο.

Zoom Meeting:
https://us02web.zoom.us/j/87024780716?pwd=WUNtaUlZNWV6RDdwdFY5U3ZNZjgwZz09
Meeting ID: 870 2478 0716 Passcode: 12345

Παράκληση:
Nα δηλώσετε συμμετοχή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στο info@omadaaigaiou.gr ώστε να πραγματοποιηθεί καλύτερα το webinar.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist