Αλλαγή Διοίκησης της Δ.Α.Ν. Καρπάθου. Η τελετή παράδοσης και παραλαβής της Διοίκησης Άμυνας Νήσου Καρπάθου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 26η Μαΐου 2021.

Written by on 26/05/2021

55 Views

 

Αλλαγή Διοίκησης της Δ.Α.Ν. Καρπάθου.Η τελετή παράδοσης και παραλαβής της Διοίκησης Άμυνας Νήσου Καρπάθου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 26η Μαΐου 2021, κατά την οποία αποχώρησε ο Συνταγματάρχης(ΠΖ) κ. Ευστάθιος Κοκκινίδης και ανέλαβε ο Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) κ.Κασσελάκης Αντώνιος, με την παρουσία του Υποδιοικητή της 95ης ΑΔΤΕ Ταξιάρχου κ.Τζουμερκιώτη Σταύρου.
Τον Σεβασμιώτατο, που απουσίαζε για να συμμετάσχει στις εργασίες της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ως συνοδικός Ιεράρχης, εκπροσώπησε ο Αρχιμ. Καλλίνικος Μαυρολέων, ο οποίος και μετέφερε τις ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου προς τον απερχόμενο Διοικητή, για την πολύτιμη προσφορά του και την αγαστή συνεργασία, καθώς και τις ευχές του προς τον νέο Διοικητή για άριστη επιτέλεση του ευθυνοφόρου έργου του. Στην τελετή συμμετείχαν ο Αρχιμ. Αμβρόσιος Μαναρουλάς και ο Οικονόμος Ιωάννης Νεραντζούλης.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist