Ο Αλεκο Παναγιωτου του Μιχαλη Παναγιωτου και της Φωτεινης Αλεξιαδη απο το Απερι για τις εξής διακρίσεις: – για την 4η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας που διεξήχθη στις 15 Μαΐου 2021 υπό την εποπτεία της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και προκρίθηκε στη δευτερη και δυσκολότερη φάση του Διαγωνισμου.

Written by on 24/06/2021

29 Views


Εχοντας πεσει πλεον η αυλαια των πανελλαδικων εξετάσεων 2021 είναι μεγάλη η τιμή και η υπερηφάνεια που νιώθουμε όλοι εμεις για αλλη μια ακόμη φορά για δυο πολυ σημαντικα επίτευγματα.
Θα ηθελα, λοιπον, να συγχαρω και μαλιστα διπλα τον πολλα υποσχομενο και χαμηλών τονων νεο Αλεκο Παναγιωτου του Μιχαλη Παναγιωτου και της Φωτεινης Αλεξιαδη απο το Απερι για τις εξής διακρίσεις:
– για την 4η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας που διεξήχθη στις 15 Μαΐου 2021 υπό την εποπτεία της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και προκρίθηκε στη δευτερη και δυσκολότερη φάση του Διαγωνισμου,
– για την 6η θεση που κατελαβε στη β φαση του Πανελληνιου Διαγωνισμου Χημειας που διεξήχθη στις 23 Μαΐου 2021 με αποτελεσμα να συμπεριληφθει στην προεπιλογη της Ελληνικης Ολυμπιακης Ομαδας (8 απο τη Γ Λυκείου και 3 απο τη Β Λυκειου) για την Ολυμπιάδα Χημείας που θα διεξαχθεί στο Τόκυο.
Ο εξαίρετος αυτός νέος θα συμμετασχει σε περαιτερω εκπαίδευση η οποια θα διεξαχθεί στο τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία ξεκινα την προσεχή Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021. Μέντορας και επικεφαλής της ομάδας είναι ο εξαίρετος καθηγητής της Ανοργανης Χημειας κ. Νίκος Ψαρουδακης.
Τα γεγονότα αυτά είναι πρωτοφανή για τα Καρπαθιακα δεδομένα, διότι τέτοιες επιτυχίες δεν έχουν υπάρξει στο παρελθόν. Ένας νέος, σπλάχνο της Καρπαθου, απέδειξε με πειθαρχεία, με ψυχραιμία, με πίστη στις ικανοτητες του καθως και με την εμπιστοσυνη που εδειξε στους καθηγητές του στη Χημεία οτι μπορει να διακριθεί σε πανελλαδικό επίπεδο, δείχνοντας με εμφατικο τρόπο ότι η Κάρπαθος μπορεί να πρωταγωνιστήσει και φυσικά δεν υπολείπεται έναντι των άλλων.
Ευχομαι από καρδιάς να συνεχίσεις με το ίδιο ζήλο και αφοσίωση ωστε να συμμετάσχεις εκπροσωποντας την Ελλαδα στη Ολυμπιαδα (ύψιστη τιμη). Ακόμη, με τη βοήθεια του Χριστού της Παναγίας και του Αγίου Χαραλάμπου να προοδεύεις στη ζωή σου και να επιτυχεις τους υψηλους στοχους, τους οποίους έχεις θέσει.
Θα ήθελα κλείνοντας να δώσω πολλα, συγχαρητήρια και στους γονείς σου.
Να τον χαίρεστε Μιχάλη και Φωτεινή!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist