Επιστημονική Εκδήλωση στο Μέγαρο της Ευαγγελίστριας της πόλεως Καρπάθου, στις 3 Οκτωβρίου 2021, όπου έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του κ. Μανώλη Σοφίλλα με τίτλο «Τραγούδια και σκοποί από τα χωριά της Καρπάθου»

Written by on 04/10/2021

34 Views

Μετά από πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπάθου – Κάσου, η Έπαρχος Καρπάθου – Ηρωικής Νήσου Κάσου κα Καλλιόπη Νικολαΐδου, παρακολούθησε την Επιστημονική Εκδήλωση στο Μέγαρο της Ευαγγελίστριας της πόλεως Καρπάθου, στις 3 Οκτωβρίου 2021, όπου έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του κ. Μανώλη Σοφίλλα με τίτλο «Τραγούδια και σκοποί από τα χωριά της Καρπάθου».

Στην διάρκεια της εκδήλωσης, απευθυνόμενη στον συγγραφέα και τους παρευρισκομένους, η Έπαρχος κα Κ. Νικολαΐδου τόνισε τα εξής:

«Δεν σας κρύβω την αγωνία μου να πάρω στα χέρια μου το βιβλίο σας, και να σας γνωρίσω καλύτερα κ Σοφίλλα.

Συγχαρητήρια για το σημαντικό σας έργο! Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο, και
καλοδιαβασμένο, να έχει μια πετυχημένη πορεία γιατί είναι ένα έργο πολιτισμού ένα έργο που συμβάλλει στην διατήρηση σημαντικών πολιτιστικών στοιχείων όπως είναι η παραδοσιακή μας μουσική.

Εύχομαι να βρει την αποδοχή που του αξίζει και να αποτελέσει εργαλείο εκμάθησης και αναπαραγωγής των μουσικών σκοπών της Καρπάθου, ιδιαίτερα από τους νέους μας.

Πολλά μπράβο στους διοργανωτές για την ωραία πρωτοβουλία της εκδήλωσης!
Και βέβαια στον χορηγό σας που αν και στην Αμερική με την πράξη του αυτή δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για την Κάρπαθο.»


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist