Με το γκολ του Μάριου Μπαϊρακτάρη στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να φύγει νικητής ο Φοίβος Κρεμαστής από την Κάρπαθο.

Written by on 13/10/2021

40 Views

Με το γκολ του Μάριου Μπαϊρακτάρη στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να φύγει νικητής ο Φοίβος Κρεμαστής από την Κάρπαθο. Η ομάδα του Γιάννη Καραμνηνά έκανε το καλύτερο δυνατόν στο πρώτο της ματς της σεζόν (χωρίς φιλικά στη προετοιμασία) απέναντι σε μία από της καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας θα μπορούσε να πει κανείς ότι στάθηκε άτυχη καθώς θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι καλύτερο από την σημερινή αναμέτρηση, άφησε όμως το κόσμο της γεμάτο αισιοδοξία για την συνέχεια της σεζόν.

Το ματς

Με προβλήματα ξεκίνησε το ματς για την ομάδα του Γιώργου Σάββενα αφού στο ζέσταμα τραυματίστηκε ο Τάσος Κιοσέογλου και αντικαταστάθηκε από τον νεοαποκτηθέντα Μουζιούρα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να προηγηθούν πρώτοι στο ματς, όταν στο 13ο λεπτό ο Μαντικός υπέπεσε σε λάθος με τον Σταυριανό να βγαίνει μόνος απέναντι στον Κεφάλα, ωστόσο ο έμπειρος πορτιέρο κατάλαβε την πρόθεση του και σταμάτησε την λόμπα που επιχείρησε. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιώργου Σάββενα άνοιξε το σκορ όταν ο Χατζησάββας ανέβηκε ωραία από τα αριστερά και με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Μπαϊρακτάρη που με εντυπωσιακό βολ-πλανέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο Φοίβος είχε τον έλεγχο και στην συνέχεια, με τον Ποσειδώνα ωστόσο να βγαίνει με αξιώσεις στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει δύο τα τέρματα τους, όταν στο 36΄ ο Μόσχος βρέθηκε σε θέση βολής, με τον Μαργαρίτη να αποκρούει αρχικά το σουτ του, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Πεταυράκης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Αρκετά υποτονικό το ματς και στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να έχουν φανερή έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού σε σχέση με τους αντιπάλους τους. Ο Ποσειδώνας άγγιξε την ισοφάριση στο 61΄ με το σουτ του Κοκούνια έπειτα από αναμπουμπούλα στην μεγάλη περιοχή να καταλήγει άουτ. Ο Φοίβος απάντησε στο 73΄ οταν Μόσχος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Μαργαρίτη, ωστόσο το πλασέ του δεν κατέληξε στα δίχτυα. Η τελευταία καλή φάση του ματς άνηκε και πάλι στον Φοίβο με τους αμυντικούς του Ποσειδώνα να απομακρύνουν με αυτοθυσία την καρφωτή κεφαλιά του Ορέστη Δαφερέρα.

MVP

Ο Μάριος Μπαϊρακτάρης συνδέθηκε από το πρώτο φετινό του ματς με τα αντίπαλα δίχτυα. Εξαιρετικό τέρμα από τον έμπειρο επιθετικό που ήταν και ο κορυφαίος του ματς. Ο Σταμάτης Χατζησάββας τον ακολούθησε σε απόδοση.

Στο ύψος του

Ο Βασίλης Μαντινάος στην επιστροφή του στον Ποσειδώνα πραγματοποίησε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Γεμάτη εμφάνιση από τον νεαρό μέσο, που είχε ως άξιο συμπαραστάτη τον Κωνσταντίνο Φελουζή.

Διαιτησία
Πατσιόπουλος Θωμάς

Βοηθοί: Τσέτσος, Κωστόπουλος

Ποσειδώνας Καρπάθου (Γιάννης Καραμήνας): Μαργαρίτης, Καουκάκης (55΄ Τσιαβέλης), Μαντικός (80΄ Φουντής), Κούτουλος, Σπανός, Μαντινάος, Φελουζής, Κοκούνια, Κρητσιώτης (61΄ Αργύρης), Σταυριανός (80΄ Παπαμηνάς), Σταύρου(15΄ λ.τ Χατζηπαπάς)

Φοίβος Κρεμαστής (Γιώργος Σάββενας): Κεφάλας, Ορφανίδης Ν (90΄ Μανίκαρος), Χατζησάββας, Καραγεωργίου, Μαντικός, Μικκιού, Μπαϊρακτάρης (75΄ Δαφερέρας Σ), Τσιπιζίδης, Πεταυράκης (57΄ Δαφερέρας Ο), Μόσχος, Μουζιούρας (46΄ Ταφάνι)


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist