Μεγάλη συμμετοχή είχαν η αγώνες Μπάσκετ στην Κάρπαθο με 150 παιδιά.

Written by on 17/12/2023

90 Views

Περισσότερα από 150 παιδιά στους σχολικούς αγώνες μπάσκετ στην Κάρπαθο!

Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καρπάθου, διεξήχθησαν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 οι σχολικοι αγώνες μπάσκετ.

Παρόντες ήταν ο διευθυντής του 1ου° Δημοτικού Πηγαδιων

κ Γιώργος Μάρκου με τους δασκάλους Χρήστο Ζωγράφο, Αντωνια Καστρινου, η Καλλιόπη Ιωαννιδη Διευθύντρια 2ου Δημοτικού Πηγαδιων, με τους δασκάλους Βασίλειο Τασσοπουλο, ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Αντώνης Ευθυμιαδης δάσκαλοι από το δημοτικό Απερίου, η διευθύντρια του Νηπιαγωγειου Πηγαδιων Φωτεινη Καρανικολα ,η διευθύντρια του γυμνασίου Πηγαδιων Φωτεινή Βασιλα , ενώ από το Γυμνάσιο Απεριου η γυμνάστρια Παναγιώτα Σταματιαδη.

Πάνω από 150 παιδιά όλων των σχολείων από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, αγωνίστηκαν παρουσία των γονέων τους, σύμφωνα με την κλήρωση, σε συναρπαστικό αγώνες, και νικήτρια αναδείχθηκε η θέληση, η προσπάθεια η αγωνιστικοτητα και η ευγενής άμιλλα που έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Στην γραμματεία υπεύθυνοι του ηλεκτρονικού πίνακα ήταν ο Αντώνης Βούρτσης και ο Μάκης Μουστακακης, ενώ συντονιστές των αγώνων ήταν ο Μανόλης Ρηγοπουλης και ο Αργύρης Χιώτης.

Και διαιτητής των αγώνων ήταν ο Γιάννης Λουλουδης.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, ευχαριστούμε τους διευθυντές, τους δασκαλους και καθηγητές των σχολειων που τα οργανωσαν, οπως επισης και τους γονείς που τα συνόδευσαν!

Οι επόμενοι αγώνες προγραμματίζονται για το τέλος Ιανουαρίου 2024!

Ράδιο Όλυμπος 16/12/2023

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist