Το ΔΣ της Αδελφότητάς μας αποφάσισε ομόφωνα να ψάλλουμε φέτος τα παραδοσιακά μας κάλαντα τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 24 και 31 Δεκεμβρίου.

Written by on 23/12/2021

62 Views

Αγαπητοί Συμπατριώτες και φίλοι,

Το ΔΣ της Αδελφότητάς μας αποφάσισε ομόφωνα να ψάλλουμε φέτος τα παραδοσιακά μας κάλαντα τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 24 και 31 Δεκεμβρίου.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι εμβολιασμένοι, ενώ θα έχουν κάνει Rapid Test, 24 ώρες πριν την συμμετοχή τους στο έθιμο.
Την παραμονή Χριστουγέννων θα βρισκόμαστε σε Πέραμα, Κερατσίνι, Νίκαια, Κορυδαλλό, Νεάπολη και Πειραιά, ενώ την Πρωτοχρονιά σε Βόρεια, Νότια Προάστια, Ίλιον και Καματερό.
Κατανοώντας απόλυτα τις ιδιαίτερα δύσκολες υγειονομικές συνθήκες που εξακολουθούν να επικρατούν στην χώρα μας, πρώτο μας μέλημα είναι και παραμένει η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων καθώς και των φίλων και συμπατριωτών που επιθυμούν την παρουσία μας στην κατοικία τους. Έτσι θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία πριν την επίσκεψη μας στα σπίτια σας, για τις περιπτώσεις εκείνες που κάποιος δεν επιθυμεί για λόγους δημόσιας υγείας να ανοίξει στα κάλαντα.
Μπορείτε τέλος να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την δράση μας στα παρακάτω κινητά τηλέφωνα:

Γιώργος Διακογεωργίου : 6936800400

Γιώργος Αναστασιάδης : 6974458118

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την βοήθεια όλων σας για την διατήρηση των εθίμων της πολυαγαπημένης μας Ολύμπου.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλες και όλους Καλές και Ευτυχισμένες Γιορτές με Υγεία!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist