Για να γνωρίζει ο Καρπαθιακός λαός τη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας εξαιτίας μιας μικρής ομάδας συμβούλων και της συμπεριφοράς τους, ενημερώνουμε.

Written by on 29/12/2021

62 Views


Στις 23 Δεκεμβρίου, επειδή δεν υπήρχε απαρτία στη δεύτερη ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. με θέμα τη συγκρότηση της Ο.Ε. ορίστηκαν αυτοδίκαια οι κ.κ. Μανωλάκης και Λυριστής.
Στις 13:15 ορίστηκαν, στις 14:15 υπέβαλε την παραίτηση του ο κ. Μανωλάκης (για τέταρτη συνεχόμενη φορά).
Την ίδια ακριβώς ώρα, ενώ κρυφά είχε υποβάλει την παραίτησή του, ο κ. Μανωλάκης υποσχόταν στους συμβασιούχους ότι δεν θα έχουν πρόβλημα με την ανανέωση της σύμβασης τους.
Για να γίνει η ανανέωση θα πρέπει να συνεδριάσει η Ο.Ε., δηλαδή να ανακαλέσει ο κ. Μανωλάκης την παραίτησή του αφού με τις συνεχόμενες παραιτήσεις του μπλοκάρει τη λειτουργία της.
Αυτό υποσχέθηκε στους εργαζομένους!

Προχτές έθεσε προαπαιτούμενο για να κάνει την ανάκληση αυτή, να αφαιρεθεί από θέμα της συνεδρίασης η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ παράταση του διαγωνισμού για την αποκατάσταση του σταδίου στο Απέρι.
Ως σήμερα, δεν έπραξε αυτό που υποσχέθηκε στους 21 εργαζόμενους παίζοντας με το μέλλον τους.

Του κάνουμε σαφές ότι:
Δεν μπορεί να κρατάει σε ομηρία τους υπαλλήλους!
Δεν θα θέσει σε κίνδυνο την χρηματοδότηση του Δημοτικού Σταδίου του Απερίου ύψους 600.000 ευρώ!
Δεν θα μείνουμε εν μέσω έξαρσης της πανδημίας χωρίς rapid test!
Αν δεν μπορεί να τιμήσει τον όρκο που έδωσε, να υπηρετεί το συμφέρον του Δήμου και της Καρπάθου, να παραιτηθεί ή να ανεξαρτητοποιηθεί.
Τη λαϊκή εντολή, που συνεχώς επικαλείται, δεν την πήρε για να παραμένει μόνο σε έμμισθες θέσεις ευθύνης (Πρόεδρος ΔΣ) και να παραιτείται κατ’ εξακολούθηση από τις άμισθες (μέλος της ΟΕ).
Δεν την πήρε για να απειλεί και να εκφοβίζει όλες τι πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου, που έδειξαν στο ακέραιο συναίσθηση της ευθύνης τους απέναντι στην Κάρπαθο και ανέλαβαν αμισθί υποχρεώσεις, όταν αυτός και η ομάδα του εξεβίαζαν τον Δήμαρχο και τον τόπο.
Αυτές τις τακτικές να τις κρατήσει για το σπίτι του!
Να είναι σίγουρος και αυτός και οι υπόλοιποι ότι για κάθε ζημία που θα προκληθεί στον Δήμο, θα κινηθούμε νομικά και θα βρεθούν υπόλογοι!

Επιτέλους, ας αναμετρηθούν με τις ευθύνες τους.
Τα ψέματα τελείωσαν.

Κάρπαθος 29 Δεκεμβρίου 2021
Ο Δήμαρχος Καρπάθου
Ιωάννης Θεμ. Νισύριος

Οι Αντιδήμαρχοι:
Παραγυιός Εμμανουήλ
Νταής Νικόλαος
Βασιλαρακης Εμμανουήλ
Δήμαρχος Γεώργιος

Οι επικεφαλής των παρατάξεων και εντεταλμένοι Σύμβουλοι:
Κατσάνης Χρήστος
Τσαμπουνιεράκης Μιχαήλ


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist