Αίτημα τροποποίησης αεροπορικών δρομολογίων της Η.Ν. Κάσου της Sky Express.

Written by on 04/11/2022

31 Views

Αίτημα τροποποίησης αεροπορικών δρομολογίων της Η.Ν. Κάσου της Sky Express.

Με αφορμή την μη εξυπηρέτηση των κατοίκων και γενικότερα των ταξιδιωτών με προορισμό την Η.Ν. Κάσο εξαιτίας της μη ύπαρξης αεροπορικών δρομολογίων ανταπόκρισης ώστε να επιτρέπουν την αυθημερόν άφιξη τους στο νησί , ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου απέστελλε την παρακάτω επιστολή στον Πρόεδρο του Διοικητικού
Συμβουλίου της εταιρείας Sky Express κ. Κροκίδα επιδιώκοντας την διευθέτηση του προβλήματος αυτού .

« Με την έναρξη των νέων δρομολογίων, λόγω της αλλαγής της ώρας σε χειμερινή , δυστυχώς παρατηρούμε το φαινόμενο της ανυπαρξίας επιλογής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού για αυθημερόν μετάβαση τους από την Αθήνα στο νησί μας, είτε με ανταπόκριση μέσω Ρόδου είτε μέσω Καρπάθου.

Επιπρόσθετα, οι μέρες που τα ακτοπλοικά δρομολόγια εξυπηρετούν το νησί μας δεν συμπίπτουν με τις μέρες των αντίστοιχων αεροπορικών, με αποτέλεσμα κάποιος που θέλει να ταξιδέψει αεροπορικώς προς την Κάσο από την Αθήνα, να είναι υποχρεωμένος να διανυκτερεύσει τουλάχιστον μία μέρα στην Ρόδο ή στην Κάρπαθο, με συνέπεια την κατακόρυφη αύξηση του κόστους ταξιδιού αλλά και της ταλαιπωρίας στην οποία υποβάλλεται.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων μας αλλά και γενικά του επιβατικού κοινού με προορισμό την Η.Ν. Κάσο παρακαλούμε όπως προβείτε στην αλλαγή ώρας αναχώρησης από το αεροδρόμιο της Ρόδου του δρομολογίου της γραμμής Ρόδου-Καρπάθου- Κάσου και επιστροφής, κατά μία ώρα αργότερα, ήτοι στις 09:30 π.μ ώστε να διασφαλιστεί η ανταπόκριση της πρωινής πτήσης Αθήνα-Ρόδος με την πτήση Ρόδος-Κάρπαθος- Κάσος.

Με τον τρόπο αυτό θα διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, που αποτελεί και τον κύριο σκοπό της εταιρείας σας, αλλά και θα τονωθεί η οικονομία της Η.Ν.Κάσου.

Αναμένοντας την θετική ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα μας , είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση».


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist