Γιώργος Μ Αναστασιάδης:Οι στόχοι του προγράμματος μας είναι το αποτέλεσμα όλων των θετικών συγκλίσεων στα επιμέρους προβλήματα της Καρπάθου.

Written by on 06/05/2023

43 Views

”Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”
Απαντώντας στα αιτήματα πολλών επισκεπτών ιστοσελίδων που έγραψαν και αναπαρήγαγαν την διακήρυξη και τους στόχους της Δημοτικής μας παράταξης ”Η Κάρπαθος μπροστά”, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής:
Οι στόχοι του προγράμματος μας είναι το αποτέλεσμα όλων των θετικών συγκλίσεων στα επιμέρους προβλήματα της Καρπάθου και από προγράμματα και στόχους και άλλων όμορων νησιών με παρόμοια προβλήματα και δοκιμασμένες λύσεις.
Για τον λόγο αυτό ερανιστήκαμε αρχές, θέσεις και απόψεις ανάλογων παραταξιακών σχηματισμών, άλλων ηπειρωτικών και νησιωτικών περιοχών της χώρας
Η μεγάλη επισκεψιμότητα των δικών μας ανακοινώσεων, μας γεμίζει με αισιοδοξία και σιγουριά για την επίτευξη το στόχων μας.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιαστούν οι λεπτομερείς θέσεις της παράταξης μας σε όλα τα προβλήματα του νησιού μας.
Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που ξεκινάμε την αρχή μιας αμφίδρομης επικοινωνίας. Σας θέλουμε κοντά, σας θέλουμε δίπλα μας για την υπέρβαση.

Είμαστε ανοιχτοί στην καταγραφή των απόψεων των Δημοτών μας και των θέσεων των άλλων παρατάξεων.
Ο επικεφαλής της παράταξης
Γιώργος Μ. Αναστασιάδης
Παιδίατρος


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist