Το Σάββατο 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου τένις στο Αθλητικό Κέντρο “Πρωτέα” στην Κάρπαθο.

Written by on 25/06/2023

55 Views

Το Σάββατο 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου τένις στο Αθλητικό Κέντρο “Πρωτέα” στην Κάρπαθο.

Παρόντες ήταν: η Έπαρχος Καρπάθου Η.Ν Κάσου κ. Καλλιόπη Νικολαΐδου, ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ιωάννης Θεμ. Νισύριος, ο Δήμαρχος της Η.Ν Κάσου κ. Μιχαλης Ερωτόκριτος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Καρπάθου κ. Μιχάλης Μανολάκης , ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου Αστυνομικός Δ/ντής κ. Τσακιράκης Ιωάννης, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρπάθου Πυραγός Δημήτρης Αϊβάτογλου, ο Λιμενάρχης Καρπάθου υποπλοίαρχος Λ.Σ κ. Αλέξανδρος Ελιώτης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καρπάθου κ. Μιχάλης Γερακιανάκης, ο πρόεδρος του Δ.Δ. Καρπάθου κ. Γιώργος Χατζηκουτσός, ο τέως δήμαρχος και έπαρχος Καρπάθου Μιχάλης Χανιώτης, ο πρόεδρος του Α.Σ.Κ Ποσειδών κ. Κοσμάς Γιαλλουρακης , ο πρόεδρος του Α.Σ Ιαπετός κ. Μανόλης Τηλιακός, ο πρόεδρος του Α.Σ Αργοναύτης Πυλών κ. Μάριος Μαστρολέων, ο πρόεδρος του Α.Σ Κουρσάρου κ. Βασίλης Νουάρος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Καρπάθου κ. Νίκος Πρωτόπαπας, η Πρόεδρος της Ομονοίας Απερίου κ. Σοφία Οικονομίδη, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μενετών κ. Μαριάννα Γεραπετρίτη, ο τέως Πρόεδρος του Α.Σ.Κ Ποσειδών κ. Μανόλης Πρεάρης και πλήθος κόσμου.
Μια σεμνή τελετή εγκαινίων αλλά και ονοματοδοσιας, καθώς το το νέο γήπεδο τένις πήρε το όνομα
“” ΖΩΡΖΗ Θ. ΝΙΣΥΡΙΟΥ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ “”
για να τιμηθεί ετσι η πολυετής και πολυδιάστατη παρουσία του στα πολιτικά, πολιτιστικά, αθλητικά, πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα του νησιού μας.
Την “κορδέλα” έκοψαν οι δήμαρχος Καρπάθου και ο δημαρχος της Η.Ν. Κάσου
Στους χαιρετισμούς που ακολούθησαν ο πατέρας Καλλίνικος αναφέρθηκε στην ανάγκη κατασκευής ενός σύγχρονου κλειστού κολυμβητηρίου στην έδρα του Δήμου, στα Πηγάδια , πρόταση με την οποία συμφωνήσαν και ο πρόεδρος του Πρωτέα, και ο Δήμαρχος Κάσου, και ο τέως δήμαρχος Καρπάθου κ. Χανιώτης, και ο πρόεδρος του Δ.Δ Πηγαδιών κ. Χατζηκουτσός.
Χαιρετισμό απέστειλε ο αντιδήμαρχος Καρπάθου υπ. Τουρισμού και Αναπτυξιακή Στρατηγικής κ. Μανόλης Παραγιός, ο πρόεδρος της Ομονοίας ΗΠΑ κ. Θεμιστοκλής Νισύριος, και ο πρόεδρος της Ομονοίας Αττικής κ. Μανόλης Ιωανν. Παναγιώτου .
Η τελετή έκλεισε με την προσφορά γλυκών και αναψυκτικών από τον Πρωτέα, και φυσικά δεν έλειπαν και οι παραδοσιακοί λουκουμάδες!
Στην θρησκευτική τελετή ήταν παρόντες οι Πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Μαυρολέων εκ μέρους του Μητροπολίτη Καρπάθου Κάσου κ.κ. Αμβροσίου, ο Αιδεσιμολογιότατος π. Δημήτριος Ζαγόρας, και ο Οικονόμος π. Δημήτριος Σκαρβελάκης.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist