Kαρπαθοσς-ΚΑΣΟΣ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΧΝΙΔΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ14 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΗΣ ΚΑΣΟΥ

Written by on 04/09/2023

73 Views

Kαρπαθοσς-ΚΑΣΟΣ
ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΧΝΙΔΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ14 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΗΣ ΚΑΣΟΥ

Ένα ιστορικό και αξέχαστο ταξίδι πραγματοποίησε ο Α.Σ Απόλλων Βωλάδος το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 στην γειτονική Κάσο.
Για πρώτη φορά ο σύλλογος μας βγήκε από τα σύνορα της Καρπάθου με σκοπό την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού ποδοσφαίρου της ομάδας Κ14 με την αντίστοιχη εκεί τοπική ομάδα.


Η αποστολή μας αποτελούμενη από 11 ποδοσφαιριστές και τον προπονητή τους κ. #SteliosPlatsis συνοδεύτηκε από τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. #ΠέτροΒαρδαούλη και την ταμία κα. Anna Katsani, καθώς και από αρκετούς γονείς και φίλους.

Στο λιμάνι της Ηρωικής Νήσου Κάσου περίμενε λεωφορείο το οποίο μετέφερε την ομάδα στο γήπεδο. Εκεί μας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Μιχαλης Ερωτοκριτος με τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Περσελή (Kostas Perselis )!

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας, παρέδωσε το λάβαρο της ομάδας μας στον κ. Δήμαρχο σε μια εθιμοτυπική κίνηση. Παρουσία αρκετών φιλάθλων πραγματοποιήθηκε ένας συναρπαστικός αγώνας που για την ιστορία έληξε ισόπαλος με σκορ 4-4!

Μετά τον αγώνα ο σύλλογος παρέθεσε γεύμα σε όλα τα παιδιά και στην συνέχεια έγινε ξενάγηση στο νησί. Ήταν μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία για όλους και μόνο ωραίες αναμνήσεις θα μείνουν!

Ο Απόλλων Βωλάδος σχεδιάζει και άλλες τέτοιες ενέργειες στο άμεσο μέλλον!

Μείνετε συντονισμένοι.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist