Θεοδόσης Ηλ. Μανωλάκης: Απάντηση προς Μάνο Παναγιώτου…

Written by on 09/10/2023

114 Views

( Δεν είχα σκοπό να το ανεβάσω εδώ, αλλά επειδή έπραξες το ίδιο χωρίς να σκεφτείς , διότι μίλησες γι αποθανόντες και συγκεκριμένα γι τον πατέρα μου, απαντάω εδώ)

“Τωρα που τελείωσαν οι εκλογές και τα πνεύματα έχουν κατευνάσει

(στο οποίο ούτε καν το σκέφτηκες πριν αναρτήσεις αλλά μάλλον αυτο ήθελες να καταφέρεις) , πρέπει να μπαίνουν τα γεγονότα σε μια τάξη”

Ως προς τα ιστορικά γεγονότα που ανέφερες, ο τότε Δήμαρχος Ηλίας Μανωλάκης και πατέρας μου , όντως έφερε το νερό απ το Απέρι στα Πηγάδια και πολύ καλά έπραξε , όταν μια πηγή πόσιμου νερού υπερχείλιζε και κατέληγε στην θάλασσα επί χρόνια, ενώ ολόκληρη Πρωτεύουσα δεν είχε σταγόνα νερό.

Τώρα απ τα λεγόμενα σου για τοπικιστες κλπ , το μόνο συμπέρασμα που βγάζω από την ανάρτηση αυτή είναι ότι εσυ είσαι ο τοπικιστης και το μείζων θέμα που σε καιει είναι ότι ήρθε το νερό στα Πηγαδια ( που δεν υπήρχε σταγόνα) και δεν είχες άπλετο νερό να ποτιζεις τις γλάστρες σου και τους κήπους σου. Και πραγματικά λυπάμαι πολύ όταν σε τέτοια θέματα έχεις τέτοιες απόψεις, ενώ άλλοι άνθρωποι δεν είχαν σταγόνα νερό να πιουν.

Τώρα γι αυτά που έγραψες περί χρημάτων , εκβιασμούς και άλλα ανταλλάγματα (συμφωνώ απόλυτα να μην γίνονται , απ όποια πλευρά εκατέρωθεν) .

Και για την Ιστορία επειδή δεν γνωρίζεις τον πατέρα μου που ήταν τότε Δήμαρχος, συγχωριανοί σου τον είχαν πλησιάσει και προσπαθούσαν να τον επηρεάσουν χρηματικά και υλικά γι να παραιτηθεί απ το αξίωμα του Δημάρχου το οποίο του το έδωσε ο Πηγαδιωτικος λαός . Τέλος , θα έπρεπε να γνωρίζεις και αν δεν , πήγαινε μάθε το , ότι κανένας Μανωλάκης δεν εξαγοράζεται.

ΥΓ . Όταν σκεφτείς να ξανά μιλήσεις για τον πατέρα μου ξέπλυνε καλά το στόμα σου.

ΥΓ 1. Είσαι απαράδεκτος που μιλάς για αποθανόντες οι οποίοι δεν είναι εδώ να μιλήσουν και να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

 

ΥΓ 2. Αφού πιστεύεις και γράφεις αυτά για τον Ηλία τον Μανωλακη , να γράψεις κιόλας και για τον παραλιακό που έκανε στο “αγαπημένο” σου νησί στο οποίο κάνεις βόλτες αμέριμνος το καλοκαίρι.

Θεοδόσης Η. Μανωλακης

Για να ξέρεις με ποιον μιλάς.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist