Σε μια από τις κομβικότερες περιόδους για το νησί μας, έχοντας ως εφαλτήριο το μέλλον των παιδιών μας, αποφάσισα να λάβω το «βάπτισμα του Πυρός» ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος..

Written by on 11/10/2023

113 Views

Σε μια από τις κομβικότερες περιόδους για το νησί μας, έχοντας ως εφαλτήριο το μέλλον των παιδιών μας, αποφάσισα να λάβω το «βάπτισμα του Πυρός» ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Καρπαθιακή Ένωση, αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Καρπάθου κ. Μιχαήλ Μανωλάκη.
Έναν άνθρωπο τίμιο, δίκαιο, ακέραιο και δυναμικό που δεν φοβάται να συγκρουστεί για το κοινό καλό αλλά και κάθε φορά που νοιώθει πως κάποιος αδικείται.

Στόχος μου ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο νησί καθώς αποτελεί βασικό παράγοντα βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της Καρπάθου αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών που φιλοξενούμε κάθε χρόνο.
Ο εκσυγχρονισμός των σχολικών μονάδων και η δημιουργία χώρων ψυχαγωγίας και άθλησης, θα είναι στις προτεραιότητές μου καθώς η παιδεία του σήμερα αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την διαμόρφωση του αύριο.Μέριμνά μου η εφαρμογή προγραμμάτων αναφορικά με τα ανεπιτήρητα και αδέσποτα ζώα σε μια προσπάθεια να περιορίσουμε το φαινόμενο και να εξασφαλίσουμε την φροντίδα και την ευζωία τους.
Θα αγωνιστώ έτσι ώστε οποιοδήποτε ον ζει και αναπνέει στο νησί μας να προστατεύεται και να εκπροσωπείται επάξια.

Ευελπιστώ με την παρουσία μου στο Γενικό ψηφοδέλτιο Καρπάθου, όχι να αλλάξω τον τρόπο που ψηφίζουν οι πολίτες αλλά να τους δώσω έναν επιπλέον λόγο για να μπορούν να επιλέξουν σωστά και να έχουν την ευκαιρία να ακούγεται η φωνή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο του 2024.

Θα είμαι εδώ (χειμώνα-καλοκαίρι) για να βοηθώ όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε αυτό το νησί,ανεξαρτήτως τι θα επιλέξουν στις επερχόμενες εκλογές καθώς βάση της ιδιότητας μου έχω ήδη ορκιστεί να το πράττω σε όποιον χρειαστεί και ζητήσει τη βοήθεια μου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας ως υποψήφιοι ,αφού οι στόχοι μας είναι κοινοί με βασικό γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Καρπάθιους.
Αύριο ας είμαστε όλοι ενωμένοι.
#karpathiakienosi

Σας καλώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist