Με ιδιαίτερη επιτυχία και λαμπρότητα έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιστορικού Συλλόγου των Απανταχού Καρπαθίων στο πλοίο ΔΙΑΓΟΡΑΣ της Blue Star.

Written by on 15/01/2024

55 Views

Με ιδιαίτερη επιτυχία και λαμπρότητα έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιστορικού Συλλόγου των Απανταχού Καρπαθίων στο πλοίο ΔΙΑΓΟΡΑΣ της Blue Star Ferries. Μεγάλο πλήθος Καρπαθίων αλλά και εκπρόσωποι Δωδεκανησιακών σωματείων παραβρέθηκαν στην ωραία αυτή εκδήλωση. Η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά με μαέστρο τον Παναγιώτη Λυκούδη καλωσόρισε τους προσκεκλημένους.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Παππάς ο οποίος απένειμε στον ΣΑΚ τιμητική πλακέτα, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο τέως Υφυπουργός κ. Κώστας Κατσαφάδος, οι βουλευτές Γιάννης Τραγάκης και Γιώργος Βρεττάκος, ο Αντιδήμαρχος Καρπάθου Κομνηνός Σακέλλης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κ. Γιάννης Φραγκούλης.

Νέοι του Ομίλου Καρπαθίων Νέων χόρεψαν και τραγούδησαν σκοπούς του νησιού μας.

Τιμήθηκαν οι διαπρεπείς συμπατριώτες μας Μανώλης Πικουλής, Κοσμήτωρ Σχολής Επιστημών Υγείας του ΕΚΠΑ και ο σκηνογράφος ενδυματολόγος Αντώνης Χαλκιάς.

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρπαθίων ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν στην εξαιρετική επιτυχία της εκδήλωσης και την Blue Star Ferries για τη φιλοξενία και προσφορά της.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Α.Κ.

 

 

Ο Πρόεδρος

 

 

 

 

 

 

 

Ιωάννης Γ. Καραϊτιανός

Αμ. Επίκ. Καθηγητής Χειρουργικής

Πανεπιστημίου Αθηνών

Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist