Τοποθέτηση νέου υπαίθριου γυμναστηρίου στο  γήπεδο 5Χ5 στο Φρυ  Η.Ν.Κάσου.

Written by on 11/04/2024

36 Views

Τοποθέτηση νέου υπαίθριου γυμναστηρίου στο  γήπεδο 5Χ5 στο Φρυ  Η.Ν.Κάσου .

Στην τοποθέτηση νέου υπαίθριου γυμναστηρίου στο χώρο του  γηπέδου 5Χ5 στο Φρυ προέβη ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου. Η εν λόγω παρέμβαση πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο της προμήθειας  με τίτλο « Εκσυγχρονισμός αθλητικών εγκαταστάσεων»   η  οποία έλαβε χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ  του Υπουργείου Εσωτερικών συνολικού ύψους   553.350 € .

 

 

Στον ίδιο χώρο για τις ανάγκες των αθλούμενων τοποθετήθηκαν  ακόμα  οικίσκοι  – αποδυτήρια  αλλά και αυτόνομος ηλιακός φωτισμός .

 

Νέας τεχνολογίας  αυτόνομα ηλιακά φωτιστικά τοποθετήθηκαν επίσης  και στην παιδική χαρά στη θέση Πλατύολο Αγίας Μαρίνας . Το αμέσως  επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν τέτοιου είδους παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία του νησιού .

 

Ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος αναφερόμενος στην συγκεκριμένη παρέμβαση δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών ενώ παράλληλα τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή από τις χρονοβόρες  γραφειοκρατικές διαδικασίες οι οποίες καθυστερούν την υλοποίηση των σχεδιασμών της Δημοτικής Αρχής. Στόχος μας είναι να γινόμαστε καθημερινά αποτελεσματικότεροι και παρά τις δυσκολίες να υλοποιούμε παρεμβάσεις που θα συμβάλουν σημαντικά στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των  κατοίκων του νησιού μικρών και μεγάλων.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist