Το Europe Direct South Aegean της Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου – ΑΝΔΩ ΑΕ συνδιοργανώνει το φετινό Rhodes Jazz Festival, μία ιδιαίτερη εκδήλωση, που διαφέρει από τα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα.

Written by on 06/07/2021

34 Views

Το Europe Direct South Aegean της Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου – ΑΝΔΩ ΑΕ συνδιοργανώνει το φετινό Rhodes Jazz Festival, μία ιδιαίτερη εκδήλωση, που διαφέρει από τα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα. Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες ενώ παράλληλα, θα διοργανωθούν ομιλίες και σεμινάρια στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου – Museum of Modern Greek Art Rhodes το Σάββατο 12:00 – 15:00, την Κυριακή 12:00 – 15:00 και την Δευτέρα 12:00 – 15:00 κατόπιν κράτησης και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Το Rhodes Jazz Festival πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συνδιοργανώνεται από την Arte Con Anima, το Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Κύπρου, τον ΔΟΠΑΡ, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, το Europe Direct Νοτίου Αιγαίου της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου, τον Ροδιακό Σύλλογο Μουσικών και την A.Vafeas Jazz Projects.
Η είσοδος καθώς και η συμμετοχή στις δράσεις του Rhodes Jazz Festival είναι ελεύθερη για το κοινό.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ για την πραγματοποίηση ανοικτών εκδηλώσεων.
Επιτρέπονται μόνο καθήμενοι θεατές, σε αποστάσεις και σε συγκεκριμένες θέσεις.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και παραμονής στον χώρο.
Πληροφορίες: www.rhodesjazzfestival.com
Τηλ: 6945123349


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist