Το νησί της Χάλκης και ο Δήμαρχος κ. Φραγκάκης Ευάγγελος είχαν την αμέριστη χαρά και τιμή να υποδεχθούν μέλη της διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών IPA η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη Διεθνής Ένωση Αστυνομικών.

Written by on 01/09/2021

29 Views

Το νησί της Χάλκης και ο Δήμαρχος κ. Φραγκάκης Ευάγγελος είχαν την αμέριστη χαρά και τιμή να υποδεχθούν μέλη της διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών IPA η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη Διεθνής Ένωση Αστυνομικών με περισσότερα από 300.000 μέλη σε (62) χώρες του κόσμου, με έτος ίδρυσης το 1950 στην Αγγλία από τον Αρχιφύλακα Arthur Troop.

Η φιλοσοφία της βασίζεται στις αρχές που καθορίζονται από την Διεθνή Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπως αυτά υιοθετήθηκαν από τον ΟΗΕ το 1948.

Η μοναδική παγκόσμια οργάνωση αστυνομικών, χωρίς διακρίσεις βαθμού, γλώσσας, φυλής, θρησκείας και χωρίς συνδικαλιστικές ή πολιτικές επιδιώξεις.

Ο συνδετικός κρίκος όλων των Οργανώσεων της Αστυνομίας και η γέφυρα με τον πολίτη.
Η Διεθνής Ενωση Αστυνομικών βρίσκεται δίπλα στα μικρά νησιά έμπρακτα και στηρίζει τους ακρίτες νησιώτες.

Τους ευχαριστούμε θερμά διότι η παρουσία τους στο νησί μας, το χαμόγελο τους, τα όνειρα και οι αναμνήσεις από το παρελθόν είναι αρκετά κάποιες φορές για να πούμε πως είχαμε μια όμορφη μέρα με καλούς φίλους.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist