ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Written by on 21/10/2021

31 Views

Καταγγελία – κάλεσμα Δημάρχου Καρπάθου Ιωάννη Θεμ. Νισύριου

Η προσπάθεια κάποιων να σαμποτάρουν το έργο της Δημοτικής Αρχής, της συνεργασίας όλων των Παρατάξεων του Δήμου μας, συνεχίζεται. Οι γνωστοί δημοτικοί σύμβουλοι που επικαλούνται την Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ», που ΕΓΩ πήρα την πρωτοβουλία να ιδρύσω στην πορεία της προς τις εκλογές του 2019, αφού προσπάθησαν να με καταστήσουν όμηρο και απέτυχαν, συνεχίζουν την καταστροφική δράση τους.

Την στιγμή που όλες οι Παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο έχουμε προχωρήσει σε μια προγραμματική συμφωνία συνεργασίας, επιμένουν να φέρονται ως σαμποτέρ της ανάπτυξης της δραστηριότητας του Δήμου, με τρόπους που αγγίζουν τα όρια της πολιτικής ανηθικότητας. Αυτή την φορά κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να μην συγκροτηθεί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Σ’ αυτή πρέπει να εκπροσωπούνται όλες οι Παρατάξεις και επομένως, η «ομάδα», χρησιμοποιώντας απαράδεκτα τον τίτλο της Παράταξής μου πρέπει να έχει εκπρόσωπο και στην Οικονομική Επιτροπή. Έτσι, το Δημοτικό Συμβούλιο εξέλεξε τον κ. ΖΑΝΑΚΗ για την θέση αυτή αφού ο ίδιος έθεσε υποψηφιότητα. Αφού λοιπόν εξελέγη, ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να συμμετέχει στην Οικονομική Επιτροπή, φανερώνοντας την τακτική που ακολουθείται για να εμποδιστεί η συγκρότηση της Οικονομικής Επιτροπής.

Ωστόσο, μη συγκρότηση της Οικονομικής Επιτροπής σημαίνει πάγωμα της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου, αδυναμία να τρέξουν έργα και παρεμβάσεις, αδυναμία απορρόφησης σημαντικών πόρων που με αγώνα έχουμε εξασφαλίσει. Σημαίνει καταστροφή του Δήμου. Αυτό φαίνεται καθαρά ότι θέλουν και επιδιώκουν, προχωρώντας σε τυχοδιωκτικές κινήσεις και μη υπολογίζοντας το καλό του Νησιού μας και του Δήμου μας. Πρόκειται για συμπεριφορά κόντρα στα συμφέροντα της Καρπάθου.

Τους καλώ να ξανασκεφτούν την στάση τους. Να μην φέρονται σαν κοινοί υπονομευτές του δημοτικού έργου. Να μην συνεχίσουν αυτή την τακτική και να πράξουν το αυτονόητο: Να ανεξαρτοποιηθούν από την ΝΕΑ ΠΝΟΗ. Με την συμπεριφορά, τα όσα λένε και πράττουν τους έχουν θέσει έτσι κι αλλιώς εκτός Παράταξης.

Κάρπαθος 20 Οκτωβρίου 2021
Ο Δήμαρχος Καρπάθου
Ιωάννης Θεμ. Νισύριος


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist