Αύριο (13:00) θα διεξαχθεί στην Κάρπαθο το ιστορικό πρώτο παιχνίδι της τοπικής ομάδας κόντρα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος για την Α’ Κατηγορία.

Written by on 16/11/2021

47 Views
Αύριο (13:00) θα διεξαχθεί στην Κάρπαθο το ιστορικό πρώτο παιχνίδι της τοπικής ομάδας κόντρα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος για την Α’ Κατηγορία και οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια…

Όλα είναι έτοιμα για το αυριανό ιστορικό πρώτο παιχνίδι της Κάρπαθος Basketball στην Α’ Κατηγορία. Για πρώτη φορά το πανέμορφο νησί της Δωδεκανήσου θα έχει εκπρόσωπο στο τοπικό επίσημο πρωτάθλημα και αύριο (13:00) έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση κόντρα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, για τον όμιλο Ρόδου. Οι Καρπάθιοι θα εμφανιστούν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό τους, σε παιχνίδι που έχει ξεχωριστή και ιστορική σημασία για το μπάσκετ του νησιού. Οι άνθρωποι του συλλόγου με πρωτεργάτη το Νίκο Αλεξιάδη έχουν κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και της ιστορίας του συλλόγου.

Το 12sports σας παρουσιάζει τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων:

ΚΑΡΠΑΘΟΣ BASKETBALL (Μιχάλης Βασίλας- Γιάννης Τσέρκης)
ΑΠΕΚΤΗΣΕ: Κώστας Αρβανιτάκης, Μενέλαος Γιαννόπουλος, Πέτρος Γιαννόπουλος, Άγγελος Ζέζιος, Αργύρης Χιώτης, Δημήτρης Μαστρογιάννης, Αντώνης Βούρτσης, Γιώργος Γαλάνης, Μανώλης Ρηγοπούλης, Κώστας Γέροντας, Γιώργος Χατζηδάκης, Κώστας Πολυδωρόπουλος, Ανδρέας Χηράκης, Θεοχάρης Σταματιάδης, Νίκος Μοσχονάς, Γιώργος Καζούλης, Γιάννης Μαστρογιάννης, Κώστας Ζαβόλας, Βασίλης Τόλιας, Μηνάς Μελάς.

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιάννης Τσακίρης)
ΑΠΕΚΤΗΣΕ: Γιώργος Φυλτζανίδης (από εφ. Κολοσσού), Φίλιππος Γκοτζάι (από Γ.Σ. Διαγόρας), Νικηφόρος Πετεινάρης (από εφ. Παναθηναϊκού), Παναγιώτης Αργυρού (από Ροδίων Άθλησις)
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ: Δήμος Βενιζέλης, Ιμπραήμ Ντογκούς, Παναγιώτης Τελώνης, Αλκιβιάδης Σμυρνής, Θεολόγος Πίτσης, Ηλίας Λιαμής, Νικήτας Συκόφυλλος, Γιώργος Καλενδέρης, Αλέξανδρος Μπόζιτς, Γιλμάζ Βόνια, Γιάννης Τσιβίτης
ΕΦΥΓΑΝ: Σάββας Παπαδόπουλος (Γαλάζια Ακαδημία), Βασίλης Τριντής (Αρίων Πτολεμαΐδας)


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist