Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Απερίου Καρπάθου «Πρωτεύς» επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ιωάννη Νισύριο και τους κ.κ. δημοτικούς συμβούλους.

Written by on 31/07/2021

32 Views

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Απερίου Καρπάθου «Πρωτεύς» επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ιωάννη Νισύριο και τους κ.κ. δημοτικούς συμβούλους, καθώς και τον εισηγητή του θέματος πρόεδρο, που με τη παρουσία τους και την θετική τους ψήφο κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 29ης Ιουλίου 2021, έκαναν δεκτό το αίτημα του Συλλόγου μας για χρηματική επιχορήγηση. Να σημειωθεί ότι επρόκειτο για το 12ο σχετικό αίτημα μας προς τον Δήμο Καρπάθου, απορριπτομένων των 11 προηγούμενων, παρά το τεκμηριωμένο περιεχόμενο αυτών και την πληρότητα του σχετικού φακέλου.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρπάθου, και τον εισηγητή αρμοδιο αντιδήμαρχο, που πρώτη διαπίστωσε τη συνδρομή των προϋποθέσεων για επιχορήγηση του Πρωτέα με τη θετική της απόφαση, αλλά και όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου και τους υπαλλήλους αυτών, που συνέβαλλαν στην τελική θετική έκβαση της υπόθεσης.
Από πλευράς μας, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο το έργο και τις προσπάθειές μας για τον αθλητισμό του νησιού μας, με γνώμονα το συμφέρον ολόκληρης της καρπαθιακής νεολαίας, 365 ημέρες τον χρόνο.

Δ.Σ Α.Σ ΠΡΩΤΕΑ


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist